اين نشست مقارن با روز در ختكاري 15 اسفند در فضاي سبز مدرسه علميه حضرت زينب سلام الله عليها با حضور 18 طلبه همراه مشاوران برگزار شد.
در اين نشست به موضوع جلب محبت به شيوه ي الهي مطرح شد كه خانم ها سيفي زاده و خاتمي به ايراد سخن پرداختند و بيان داشتندمحبت براى انسان یک نیاز طبیعى است، چنانکه انسان به آب و غذا نیاز دارد به محبت نیز نیاز دارد. انسان نفس خویش را طبعا دوست دارد و دلش مى خواهد که محبوب دیگران نیز باشد محبت چون یک نیاز طبیعى است وجود و عدم آن در تعادل و عدم تعادل روح تاثیر فراوان دار د.چگونگی محبّت به دیگران لازم است و بايد به این نکته مهم توجه نمائیم که اساساً در امور و کارهایی که انگیزه و هدف الهی است، باید از مسیری گذر نمود که مورد تأیید و تکمیل کننده آن هدف باشد. بنابراین لازم است شکل محبّت ما نیز برگرفته از راهنمایی های خداوند متعال و اولیای او باشد و الّا اگر بخواهیم از مسیر دیگری به سوی این هدف حرکت نمائیم، قطعاً به آن مطلوب نخواهیم رسید
در ادامه اظهار داشتند كه در روایات و سنّت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بیت علیهم السّلام توضیحات مفصّلی در این باره آمده است که به پاره ای از آنها عبارتند از:
1-محبّت زبانی لازم است به کسانی که دوستشان داریم، بگوئیم که به شما علاقه داریم
2-محبت رفتاری كهمحبّت رفتاری نشانه صداقت محبّت گفتاری است که جلوه هایی دارد كه عبارتند از
1 ـ خوش رویی و خوش اخلاقی؛ امام باقر علیه السّلام فرمودند:انجام کار نیک و خوش رویی مایه جلب محبّت است
2 ـ خوب صدا زدن
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: سه چیز محبت انسان به برادر مسلمان خود را صفا داده و یک رنگ می کند؛ اوّل؛ هرگاه او را می بیند با گشاده رویی برخورد کند. دوّم؛ وقتی برادرش خواست نزد او بیاید برای او جا باز کند. سوّم؛ با اسمی که بیش از همه دوست دارد او را صدا بزند.
3 ـ مصافحه؛رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: وقتی مسلمانان به هم می رسند و به یکدیگر دست می دهند، خداوند گناهانشان را می ریزد همان گونه که برگ از درخت می ریزد.
4 ـ احترام ؛قطعاً اینگونه است که احترام به دنبالش احترام می آید
5- محبّت کتبی؛ امام علی علیه السّلام فرمودند: نامه، گویاترین سخنگوی تو است
درپايان اين نشست به جلسه پرسش و پاسخ ختم شد.